Ανακοίνωση: Βοήθεια σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα

Ανάμεσα στις έρευνες που έχουμε εκκινήσει για το έτος 2020, είναι και μία σειρά από αναλύσεις υποδομών και υποθέσεων όπως αυτές που έχετε δει στα άρθρα μας «Η μυστική βάση της CIA στη Λιθουανία» και «Κέντρο της τουρκικής SAT». Ζητούμε τη βοήθεια σας για μία σειρά από παρόμοια άρθρα που ετοιμάζουμε με επίκεντρο την Ελλάδα.

Πως ακριβώς λειτουργεί η πρόταση μας; Η διαδικασία έχει ως εξής.

  1. Εφόσον ενδιαφέρεστε, θα προστεθείτε στη κλειστή λίστα επικοινωνίας της ερευνητικής ομάδας.
  2. Εκεί θα διαμοιράζονται τα θέματα προς έρευνα και ανάλυση (π.χ. «έρευνα για κάποια άγνωστη Τουρκική βάση στις συντεταγμένες Χ» ή «ανάλυση του Χ βίντεο μίας τρομοκρατικής οργάνωσης»).
  3. Το defensegr θα γράφει ένα ανάλογο άρθρο και θα το αποστέλλει στην ομάδα έρευνας για έγκριση και επιβεβαίωση.
  4. Τέλος, το άρθρο θα δημοσιεύεται με ευχαριστίες για το έργο σας όπως εσείς επιθυμείτε (επώνυμα, με ψευδώνυμο, ή ανώνυμα).

Εάν θέλετε να βοηθήσετε σας παρακαλούμε να στείλετε email στη διεύθυνση defensegr@protonmail.com με θέμα «Πρόγραμμα ΕΝΥΩ» όπου θα συμπεριλαμβάνετε τα ακόλουθα στοιχεία.

  • Διεύθυνση email επικοινωνίας
  • Χώρα(-ες) διαμονής
  • Ξένες γλώσσες και επίπεδο
  • Ικανότητες (π.χ. ραδιοερασιτέχνης, μαθηματικός, πυροτεχνουργός, κτλ.)
  • Σύντομη εξήγηση του τι θέλετε να προσφέρετε

Προσοχή! Τα μέλη της λίστας θα είναι ορατά αναμεταξύ τους. Εάν δε θέλετε να αποκαλύψετε τη πραγματική σας ταυτότητα, σας προτείνουμε να μας στείλετε κάποιο email επικοινωνίας που δε περιλαμβάνει τα πραγματικά σας στοιχεία. Οποιοδήποτε μέλος της κλειστής ερευνητικής ομάδας προτείνει ή αναφέρει συλλογή πληροφοριών με οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια θα αφαιρεθεί αμέσως.

Σας παρακαλούμε, εάν δεν έχετε χρόνο για την ερευνητική αυτή ομάδα, μην αποστείλετε μήνυμα εγγραφής. Όσα μέλη δε συμμετέχουν θα αφαιρούνται.

Όλη η επικοινωνία στη κλειστή ομάδα υπάγεται στο κανόνα του Τσάταμ Χάους. Δηλαδή, τα μέλη δεσμεύονται πως ότι μάθουν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν, αλλά δεν επιτρέπεται να αναφερθούν στη πηγή ή να αναφέρουν κάτι που μπορεί να αποκαλύψει την πηγή της πληροφορίας. Με απλά λόγια, μπορείτε να μοιράζεστε με οποιονδήποτε θέλετε ότι μαθαίνετε εντός της, αλλά ποτέ δε θα πρέπει να αναφέρετε ότι η πηγή ήταν κάποιο συγκεκριμένο μέλος ή η εν λόγω ομάδα. Εάν εντοπιστεί παράβαση του κανόνα, το μέλος θα αφαιρεθεί άμεσα από την ομάδα.

4 σκέψεις σχετικά με το “Ανακοίνωση: Βοήθεια σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα

  1. χα!
    Ωραία ιδέα.
    Δεν κατάλαβα όμως αν δέχεστε και εθελοντές χωρίς ιδιαίτερες επιδεξιότητες αλλά που θα ήθελαν να συμμετέχουν ετσι για την εμπειρία και το χαβαλέ του θέματος

    • Εάν ενδιαφέρεστε και είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε κάποιο χρόνο, στείλτε μας email όπως αναφέρουν οι οδηγίες, και εάν θεωρείτε ότι δε θέλετε να αναφέρετε κάποια ικανότητα, τότε αφήστε αυτό το πεδίο κενό.

  2. Ωραια ιδεα αλλα μεχρις εκει,τουλαχιστων για εμενα ,η ιδεα πολυ καλη .καλη τυχη στο εργο σας.

  3. Στην ελληνική μυθολογία η Ενυώ (από το ενυώς = τρόμος) ήταν μία δευτερεύουσα θεότητα του πολέμου, η οποία εμφανίζεται στο περιβάλλον του κυρίως θεού του πολέμου Άρη και θεωρείται τις περισσότερες φορές ως θυγατέρα του

    [1]. Μερικές φορές ωστόσο αναφέρεται ως αδελφή του ή ακόμα και μητέρα του. Κατά την αρχαιότητα η Ενυώ απεικονιζόταν αιμόφυρτη και σε σκηνές βιαιοπραγιών, όπως στην «Ασπίδα του Ηρακλή». Κάποτε αναφέρεται ως μία από τις Γραίες κορη του Φορκυνος και της Κητους [2].

    Η Ενυώ αναφέρεται πρώτα από τον Όμηρο (Ιλ. Ε΄333 & 592) μαζί με την Αθηνά και τον Άρη, και τη χαρακτηρίζει πτολίπορθον, δηλαδή αυτή που λεηλατεί ή κυριεύει πόλεις και πότνια, δηλαδή σεβάσμια. Το ακριβές αντίστοιχο της Ενυούς είναι η θεότητα της ρωμαϊκής μυθολογίας Μπελλόνα.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BD%CF%85%CF%8E

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...