Κάρτα διαφυγής και ακρυλική κλειδαριά Readyman

Έχουμε γράψει αρκετά άρθρα για τα προϊόντα της Αμερικανικής εταιρίας Readyman κατά καιρούς, μίας εταιρίας από βετεράνους μονάδων ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ. Σήμερα θα δούμε ένα προϊόν τους που αφορά τη διαφυγή. Είναι ο συνδυασμός μίας ακρυλικής κλειδαριάς για εξάσκηση και δύο καρτών (αντίστοιχων με το των «Κάρτα Ιατρικής Επιβίωσης Readyman» και «Κάρτα Επιβίωσης Readyman») με εργαλεία διαφυγής. Το κόστος αυτής της συλλογής σήμερα είναι στα $25.

Πηγή: Readyman.com

Η συλλογή αυτή έχει διπλό σκοπό. Πρώτον να είναι ένα βασικό μέσο εξάσκησης στη παραβίασης κλειδαριών απλού κυλίνδρου (περισσότερα στο άρθρο μας «Παραβίαση Απλής Κλειδαριάς Κυλίνδρου») χάρη στην ακρυλική κλειδαριά σε μορφή λουκέτου που έχει και έτσι μπορούμε να βλέπουμε ακριβώς τι κάνουμε μέχρι να αποκτήσουμε τις βασικές γνώσεις παραβίασης κλειδαριών κυλίνδρου. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτή η ακρυλική κλειδαριά είναι ίδια ποιοτικά, σχεδιαστικά και σε αίσθηση με αυτή που είχαμε παρουσιάσει στο άρθρο μας «Συλλογή παραβίασης κλειδαριάς κυλίνδρου LockMall». Η μοναδική διαφορά είναι ότι αντί να έχει χαραγμένο στο πλάι LockMall, έχει χαραγμένο το λογότυπο της εταιρίας Readyman.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Πέραν από την ακρυλική κλειδαριά, στη συλλογή περιλαμβάνονται δύο κάρτες διαφυγής της εταιρίας Readyman. Οι κάρτες αυτές έχουν διαστάσεις πιστωτικής κάρτας και είναι κατασκευασμένες από υψηλής αντοχής ανοξείδωτο ατσάλι. Έτσι μπορούμε να τις έχουμε μαζί μας σε διάφορα σημεία για καταστάσεις διαφυγής. Βλέπετε πως είναι αυτές οι κάρτες στη συνέχεια.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Οι κάρτες κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και περιλαμβάνουν τα ακόλουθα εργαλεία παραβίασης κλειδαριών και διαφυγής. Μάλιστα στη συλλογή θα βρείτε και εργαλεία για παραβίαση χειροπέδων όπως είχαμε περιγράψει και στο άρθρο μας «Παραβίαση Χειροπέδων».

  • Εργαλείο στρέψης
  • Πριόνι
  • Εργαλείο παραβίασης (τσουγκράνα)
  • Εργαλείο παραβίασης (άγκιστρο)
  • Εργαλείο παραβίασης χειροπέδων
  • Μυτερό εργαλείο παραβίασης

Πηγή: Readyman.com

Οι κάρτες πωλούνται και ανεξάρτητα αλλά αυτό ήταν μία καλή προσφορά διότι ξεχωριστά η κάθε κάρτα κοστίζει $13. Άρα δύο κάρτες κοστίζουν παραπάνω από αυτή τη συλλογή. Όπως και οι υπόλοιπες κάρτες της εταιρίας Readyman, έτσι και αυτή προσφέρει χρήσιμα εργαλεία με ένα τρόπο που επιτρέπει καθημερινή μεταφορά χωρίς κανένα επιπρόσθετο όγκο ή βάρος. Άρα, εάν ψάχνετε για μία συλλογή διαφυγής για καθημερινή μεταφορά, τότε ίσως να αξίζει να ρίξετε μια ματιά και σε αυτή τη πρόταση της εταιρίας Readyman.

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s