Αστεία Αναφορά #14

Αυτή την ιστορία τη διαβάσαμε στο πιο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού «Ballistic» (Βαλλιστικός), το τεύχος 17, καθώς περιμέναμε σε ένα κατάστημα. Για όσους δε το γνωρίζουν, το «Ballistic» είναι ένα σχετικά νέο περιοδικό για όπλα και επιβίωση που έχει γίνει αρκετά δημοφιλές στις ΗΠΑ. Αυτό που θα δούμε εδώ είναι μία αστεία ιστορία ενός Αμερικανού αστυνομικού. Παρακάτω βλέπετε το εξώφυλλο από το τεύχος 17 από όπου δανειζόμαστε την ιστορία.

Πηγή: BallisticMag.com

Η ιστορία είναι μέρος της δισέλισης στήλης «brewhaha: Meanderings of a modern cavalier» (φασαρίες: τα παραστρατήματα ενός σύγχρονου καβαλιέρου). Βλέπετε τη στήλη αυτή παρακάτω, η ιστορία που θα δούμε είναι αυτή με τίτλο «Going Undercover» (εργαζόμενος υπό κάλυψη) στα δεξιά της αριστερής σελίδας.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Χωρίς άλλα λόγια, παραθέτουμε τη σύντομη αστεία ιστορία σε ελληνική απόδοση ώστε να είναι καλύτερα κατανοητή σε όλους τους αναγνώστες μας.


Όταν ήμουν ολοκαίνουργιος στη δίωξη ναρκωτικών εργαζόμενος με πολιτικά ρούχα, ένας πληροφοριοδότης μου εντόπισε ένα εν λειτουργία εργαστήριο κατασκευής μεθαμφεταμίνης. Η οροφή είχε μία τρύπα αρκετά μεγάλη για να χωρέσει λεωφορείο από μέσα. Προφανώς, είχε συμβεί κάποια έκρηξη παλαιότερα. Είχαν κάνει τούνελ στα θεμέλια του σαλονιού, είχαν φτιάξει ένα «δωμάτιο» κάτω από τη πλάκα τσιμέντου και είχαν ξαναρχίσει να φτιάχνουν μεθαμφεταμίνες. Από εκεί έβγαινε ένας σωλήνας δύο ιντσών για να φεύγουν οι αναθυμιάσεις. Ασφάλεια πάνω απ’όλα!

Ήμουν στο σημείο γύρω στις 14 ώρες, περιμένοντας το συνεργείο καθαρισμού χώρων εγκλημάτων, όταν μια ξανθούλα με τον εικονολήπτη της από το τοπικό ειδησιογραφικό κανάλι έφτασε στο σπίτι. Ο τιποτένιος διοικητής μου πήρε όλες τις επαίνους για τη σύλληψη και ετοιμάζονταν να δείξει το χώρο στη δημοσιογράφο.

Αποφάσισα να του ετοιμάσω μια φάρσα. Θα κρυβόμουν σε ένα φέρετρο που ήταν παρατημένο στο σαλόνι. (Οποιοσδήποτε έχει βρεθεί σε εργαστήρια μεθαμφεταμίνης δε θα ρωτήσει γιατί ήταν ένα φέρετρο στο σαλόνι. Τα πρεζάκια από μεθαμφεταμίνες κάνουν ηλίθιες μαλακίες).

Εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε καλή ιδέα, και αρκετοί συνάδελφοι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν. Μπήκαμε από τη πίσω πόρτα του σπιτιού, εντοπίσαμε το φέρετρο και το ανοίξαμε για να μπω μέσα. Και τότε έμαθα πως είναι μέσα ένα μεταχειρισμένο φέρετρο όταν κάποτε ένα ανθρώπινο σώμα είχε αποσυντεθεί εκεί. Ποτέ δε βρήκαμε το πτώμα.


Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s