Ρολόι τοίχου από κάλυκες

Σε αυτή τη κατηγορία μας δίνουμε ιδέες για κατασκευές με υλικά που έχουμε σε αφθονία και σχετίζονται με τη θεματολογία μας. Μία τέτοια ιδέα που είδαμε πρόσφατα σε ένα σπίτι, είναι η κατασκευή ρολογιού τοίχου από κάλυκες πυρομαχικών. Μία ιδέα που μπορεί να γίνει από πολύ γρήγορη και εύκολη ως ένα πραγματικό έργο τέχνης. Και ουσιαστικά, το μοναδικό αντικείμενο που χρειάζεται είναι ο μηχανισμός και οι δείκτες από ένα ρολόι τοίχου που στις μέρες μας μπορεί να το βρει κανείς σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές.

Πηγή: Pinterest.com

Τα παραπάνω δύο είναι παραδείγματα από απλές κατασκευές. Έχουν έναν απλό μηχανισμό από κάποιο άλλο ρολόι τοίχου στο κέντρο τους, και έπειτα είναι μονάχα ένα κομμάτι ξύλο με τους κάλυκες κολλημένους επάνω του. Σίγουρα κάτι που οποιοσδήποτε μπορεί να κατασκευάσει σχετικά εύκολα. Μία άλλη επιλογή είναι με πυρομαχικά που έχουμε αδειάσει σε κάτι όπως αυτό που βλέπετε εδώ.

Πηγή: Pinterest.com

Το μόνο που μπορεί να σας περιορίσει εδώ είναι η φαντασία σας. Κυριολεκτικά, υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί και ιδέες που μπορεί να υλοποιήσει κανείς με πολύ απλά υλικά και λίγους κάλυκες. Μερικές ακόμα ιδέες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πηγή: Pinterest.com

Εάν θέλετε να δείχνετε σε όλους τους επισκέπτες σας την αγάπη σας για τα όπλα με ένα όμορφο και καλλιτεχνικό τρόπο, ένα τέτοιο ρολόι τοίχου αποτελεί μία καλή πρόταση. Περιμένουμε στα σχόλια τις ιδέες σας για περισσότερα σχέδια και αποτελέσματα.

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s