Μπλοκάκια Rite in the Rain

Από το 1916 μέχρι και σήμερα η αμερικανική εταιρία «Rite in the Rain» κατασκευάζει αδιάβροχα μπλοκάκια σημειώσεων. Προσωπικά χρησιμοποιούμε τα μπλοκάκια αυτά εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε πολύ καλή εμπειρία με τη χρήση τους, ακόμα και με πολύ δυνατές βροχές.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Όπως βλέπετε, τα μπλοκάκια αυτά είναι διαθέσιμα σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις. Τα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα τους είναι φτιαγμένα από σκληρό πλαστικό ενώ όλες οι σελίδες τους είναι χωρισμένες σε πλέγμα και έχουν επίστρωση αδιαβροχοποίησης που λειτουργεί εντυπωσιακά καλά σε όλες τις συνθήκες που τα έχουμε χρησιμοποιήσει.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Παραπάνω μπορείτε να δείτε ότι στα οπισθόφυλλα υπάρχουν επίσης χάρακες που είναι κάτι πολύ πρακτικό κατά τη προσωπική μας άποψη. Είτε είστε σε μία εκπαιδευτική δραστηριότητα, είτε σε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον, είτε απλά σε υπαίθριο χώρο με βροχή, αμέσως θα αντιληφθείτε τη σπουδαιότητα και αξία από αυτά τα μπλοκάκια.

Πηγή: SpecShop.pl

Τα μπλοκάκια σημειώσεων είναι ένα θέμα που δεν αναφέρεται συχνά αλλά είναι από τα βασικά μέρη εξοπλισμού σχεδόν για κάθε δραστηριότητα. Και αν αυτές οι δραστηριότητες γίνονται σε υπαίθριο χώρο, τότε δε θέλει και ερώτημα για το κατά πόσο τα μπλοκάκια της «Rite in the Rain» είναι χρήσιμα ή όχι.

2 σκέψεις σχετικά με το “Μπλοκάκια Rite in the Rain

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s