Πατέντα Μάχης: Πείρος ασφαλείας από αρτάνη

Να τονίσουμε κάτι πάρα πολύ σημαντικό για αυτή τη πατέντα μάχης. Ποτέ μα ποτέ μη προσπαθήσετε να ρίξετε με ένα όπλο που δεν έχει πείρους ασφαλείας. Η πατέντα που παρουσιάζουμε εδώ αφορά αποκλειστικά εκπαιδεύσεις χωρίς πυρά. Δηλαδή, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια κάποιας εκπαίδευσης χάσατε κάποιο πείρο ασφάλισης και δε μπορείτε να διακόψετε την εκπαίδευση. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να δοκιμάσετε να ρίξετε με ένα όπλο που δεν έχει τους πείρους ασφαλείας του. Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάμε να δούμε τη πατέντα.

Πηγή: ArmyWTFMoments.com

Πριν από λίγες ημέρες ένας στρατιώτης των ΗΠΑ έστειλε αυτή τη πατέντα του στην ιστοσελίδα «Army WTF Moments». Για την ακρίβεια, είπε ότι καθώς πήγαινε στο πεδίο βολής παρατήρησε ότι του έλειπε ο μπροστινός πείρος ασφαλείας. Για να αποφύγει τη τιμωρία, έκανε τη πατέντα που βλέπετε ασφαλίζοντας το όπλο με αρτάνη που έχει περάσει από την οπή στην οποία κανονικά τοποθετείται ο πείρος ασφάλισης. Δε γνωρίζουμε εάν δοκίμασε να ρίξει και ποιο ήταν το αποτέλεσμα, αλλά μας φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον ώστε να το μοιραστούμε και εμείς στη σελίδα μας καθώς είναι κλασικό παράδειγμα θέματος της κατηγορίας μας «Πατέντες Μάχης».

Πηγή: ArmyWTFMoments.com

Θα ξαναπούμε, σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι τέτοιο εάν πρόκειται να ρίξουμε με το όπλο. Ωστόσο, εάν έχουμε χάσει το πείρο και έχουμε κάποια άσκηση που δε περιλαμβάνει βολές, τότε είναι μία έξυπνη και γρήγορη λύση μέχρι να επιστρέψουμε και να μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε το χαμένο πείρο ασφαλείας.

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...