Αστεία Αναφορά #6

Πριν από λίγες εβδομάδες στη Μοσούλη είδαμε κάτι αρκετά αστείο ώστε να ταιριάζει περισσότερο σε αυτή τη κατηγορία μας, και όχι στη κατηγορία αναφορών από το Ιράκ. Αφορά μία σειρά από τρομοκράτες της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) που προσπάθησαν να διαφύγουν μεταμφιεσμένοι ως γυναίκες.

Πηγή: USArmy4Life.com

Η μάχη της Μοσούλης κράτησε σχεδόν 10 μήνες αλλά, εν τέλει, οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις με μικρή βοήθεια από τους συμμάχους κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο της στις 10 Ιουλίου του 2017. Φυσικά, μερικοί από τους τρομοκράτες του ΙΚ δε πρόλαβαν να φύγουν εγκαίρως και έτσι κάπως αρχίσαμε να βλέπουμε πολλούς να ακολουθούν αυτή τη τακτική διαφυγής.

Πηγή: RT.com

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail η ίδια τακτική διαφυγής είχε χρησιμοποιηθεί από μέλη του ΙΚ και στο Ραμάντι αλλά είχε τα ίδια τραγελαφικά αποτελέσματα. Κάτι αρκετά ενδιαφέρον καθώς δείχνει ότι δεν έμαθαν από τα λάθη τους. Βλέπετε μία φωτογραφία από έναν τρομοκράτη του ΙΚ που είχε συλληφθεί από τους ιρακινούς στο Ραμάντι χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική παρακάτω.

Πηγή: DailyMail.co.uk

Αρκετοί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ρουχισμό όπως η μπούρκα που κρύβουν όλα τα χαρακτηριστικά, ενώ άλλοι έφτασαν μέχρι και στο σημείο να βάφονται. Ασφαλώς, οι ιρακινοί στρατιώτες γνωρίζουν αυτές τις τεχνικές και έτσι σήμερα μπορούμε να απολαύσουμε πολλές αστείες φωτογραφίες τρομοκρατών όπως αυτές που βλέπετε παρακάτω.

Πηγή: USArmy4Life.com

Μάλιστα, μερικοί από τους τρομοκράτες προτού ντυθούν γυναίκες και προσπαθήσουν να διαφύγουν παγίδευσαν με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς τα σπίτια όπου διέμεναν. Μία πολύ συνηθισμένη τακτική του ΙΚ όταν εγκαταλείπει μία περιοχή. Παρ’όλα αυτά, οι φωτογραφίες των τρομοκρατών με γυναικείες ενδυμασίες είναι κάτι αρκετά αστείο από αυτό το πόλεμο. Ελπίζουμε να τις βρήκατε όσο διασκεδαστικές τις βρήκαμε και εμείς.

Πηγή: USArmy4Life.com

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s