Επιγονατίδες BPE-USA

Να ξεκαθαρίσουμε ότι προσωπικά προτιμούμε τη χρήση παντελονιών μάχης με ενσωματωμένες επιγονατίδες, αλλά πρόσφατα βρήκαμε ένα ζευγάρι από αυτές τις επιγονατίδες σε προσφορά και έτσι θα κάνουμε μία σύντομη ανάλυση του τι προσφέρουν και αν είναι καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει για επιγονατίδες τακτικής χρήσης.

Πηγή: Twitter.com/bpeusa

Η εταιρία BPE-USA έχει έδρα στη πόλη Σάντα Ρόσα της πολιτείας της Καλιφόρνια και ασχολείται με το χώρο του τακτικού και προστατευτικού εξοπλισμού. Κάτι πάρα πολύ θετικό είναι ότι όλα της τα προϊόντα κατασκευάζονται στις ΗΠΑ με υλικά που προέρχονται από τις ΗΠΑ. Παρ’όλα αυτά, οι τιμές της παραμένουν πάρα πολύ λογικές.

Πηγή: BPE-USA.com

Οι συγκεκριμένες επιγονατίδες είναι στρατιωτικού τύπου και εγκεκριμένες από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Όπως βλέπετε παραπάνω, είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα και παραλλαγές. Λόγω του ότι είναι εγκεκριμένες, αρκετά στελέχη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων της επιλέγουν ως βασικό εξοπλισμό τους. Επίσης, καθώς είναι χειροποίητες μπορεί κανείς να έρθει σε επικοινωνία με την εταιρία BPE-USA για να τις παραγγείλει σε οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή ή απόχρωση επιθυμεί.

Πηγή: Twitter.com/bpeusa

Το ύφασμα από το οποίο κατασκευάζονται είναι το πατενταρισμένο νάιλον 1000D της εταιρίας Kenyon Industries αλλά αυτό που κάνει αυτές τις επιγονατίδες αξιόλογες είναι η αναλογία τιμής και ποιότητας. Από την επίσημη αντιπροσωπεία ο γράφων τις αγόρασε πριν από πέντε περίπου μήνες για μόλις $14.50 και αναλογικά με αυτά που προσφέρουν είναι σίγουρα μία πάρα πολύ καλή επιλογή. Ενδεικτικά, μπορείτε να δείτε στην επόμενη φωτογραφία πόσο χοντρές είναι. Αυτό προσφέρει μοναδική άνεση χωρίς να δημιουργεί πίεση στο γόνατο ακόμα και μετά από πολύωρες χρήσεις.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Επίσης, όπως βλέπετε και παραπάνω έχει διπλό σύστημα ασφάλισης ώστε να μη γλιστράει από το γόνατο μετά τη τοποθέτηση της. Για την ακρίβεια, έχει εσωτερικά δύο ελαστικούς ιμάντες που είναι πιο φαρδιοί από τους εξωτερικούς για να κρατάνε σφιχτά την επιγονατίδα στο πόδι. Εκτός από αυτό, υπάρχουν και δύο ιμάντες με κρίκο ασφάλισης και Velcro οι οποίο εξασφαλίζουν ότι η επιγονατίδα δε θα μετακινείται. Η προσωπική μας εμπειρία ήταν πάρα πολύ θετική με αυτό το σύστημα ασφάλισης αλλά ως εξωτερικές επιγονατίδες, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να γλιστρήσουν. Προσωπικά, δεν είχαμε κάποιο τέτοιο περιστατικό αλλά το έχουμε παρατηρήσει σε άλλους.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Οπότε κλείνοντας, οι στρατιωτικές επιγονατίδες της εταιρίας BPE-USA είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή εάν χρησιμοποιείτε εξωτερικές επιγονατίδες. Είναι μία εταιρία που εξοπλίζει επαγγελματίες πολεμιστές και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα παράπονα από τα υλικά της. Με απλά λόγια, δεν είναι πολύ πιθανό να σας απογοητεύσει και αν αναλογιστούμε τη σχέση τιμής και ποιότητας τότε αναμφισβήτητα είναι ένα προϊόν που αξίζει να δοκιμάσει κανείς.

Πηγή: UncleSamsRetailOutlet.com

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s