Αστεία Αναφορά #5

Στο άρθρο μας «Αστεία Αναφορά #3» είχαμε δει πως η εταιρία μεταφορών UPS έκανε λάθος και έστειλε ένα ημιαυτόματο τυφέκιο αντί για τη τηλεόραση που είχε παραγγείλει ένας πολίτης των ΗΠΑ. Εδώ θα δούμε ακόμα μία γκάφα της εταιρίας μεταφορών UPS με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Πηγή: Tribunist.com

Ένα ζευγάρι από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης έκανε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές του τα μέσα του Δεκεμβρίου του 2016. Ένα από αυτά ήταν ένα αεροπλάνο παιχνίδι της εταιρίας Fisher Price που παρήγγειλαν για την εξάχρονη ανηψιά τους από την ιστοσελίδα Kohl’s. Τελικά, τη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου του 2016 έφτασε και ένα μεγάλο δέμα από την εταιρία UPS το οποίο όμως δε τράβηξε τη προσοχή του ζευγαριού καθώς είχαν παραγγείλει μεγάλο αριθμό από δώρα από διάφορες ιστοσελίδες και πίστευαν ότι ήταν ένα αρμόνιο που είχαν αγοράσει λόγω της βαλίτσας.

Πηγή: Kohls.com

Έτσι, με όλα τα δώρα στο αυτοκίνητο ξεκίνησαν να πάνε στους φίλους και συγγενείς τους για να τα μοιράσουν. Ωστόσο, όλοι τους έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ότι το μεγάλο δέμα από τη UPS ήταν ένα τυφέκιο Barrett M95 διαμετρήματος .50 BMG με διόπτρα, δίποδο και εφεδρικό γεμιστήρα με την άδεια μέσα στο δέμα. Η συνολική αξία του ξεπερνούσε τις $6500. Η άδεια είχε τα στοιχεία ενός πολίτη στην Αριζόνα όπου είναι νόμιμη η κατοχή και χρήση αυτού του όπλου. Παρακάτω είναι μία από τις φωτογραφίες που έστειλε το ζευγάρι στη UPS.

Πηγή: NewsDay.com

Όπως και στη προηγούμενη περίπτωση η εταιρία UPS είπε ότι θα κάνει έρευνα καθώς στις ΗΠΑ επιτρέπεται η αποστολή νέων όπλων αλλά μόνο σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα όπλων από όπου μπορεί κανείς να τα παραλάβει εφόσον έχει τα κατάλληλα έγγραφα. Για ακόμη μία φορά ήταν λάθος με τις ετικέτες και η επίσημη δήλωση της UPS ήταν η παρακάτω.


«Η UPS δέχεται τη μεταφορά συγκεκριμένων πυροβόλων όπλων εντός των ΗΠΑ εφόσον καλύπτουν τους αντίστοιχους νόμους και αποστέλλονται βάση των κανονισμών της εταιρίας μας. Αυτές οι αποστολές πρέπει να είναι ανάμεσα σε εξουσιοδοτημένους κατασκευαστές, πωλητές, διανομείς, συλλέκτες και όχι απευθείας σε ιδιώτες. Η UPS είναι υπεύθυνη για την αποστολή ελεγχόμενων αντικειμένων και ακολουθεί τους απαραίτητους κανονισμούς σηματοδότησης των συγκεκριμένων δεμάτων.»Πηγή: LoveBScott.com

Εν τέλει, το όπλο πήγε στο προορισμό του στην Αριζόνα και το ζευγάρι έλαβε το αεροπλανάκι που είχε παραγγείλει ως δώρο. Η καλύτερη δήλωση όλων όμως ήρθε από το πατέρα του εξάχρονου κοριτσιού που είναι λάτρης των όπλων και όταν ερωτήθηκε για την άποψη του για το περιστατικό στο τηλεοπτικό σταθμό CBS έκανε την ακόλουθη δήλωση.


«Αν είχε έρθει σε εμένα θα ευχαριστούσα τον Άγιο Βασίλη που έφτασε νωρίς φέτος.»Πηγή: NewsDay.com

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s