Πατέντα Μάχης: Οριζόντια Θήκη Ζώνης

Αυτή τη πατέντα την είδαμε πρώτη φορά από τον βετεράνο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, τον SEAL κύριο Τσαντ Γουέιντ. Είναι μία πολύ απλή και χρήσιμη πατέντα που έχει δεκάδες χρήσεις και μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.

Πηγή: BlackRifleCoffee.com

Ο κύριος Τσαντ Γουέιντ αποστρατεύτηκε το 2015 από τη τελευταία του θέση ως SEAL του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Η τελευταία του θέση ήταν εκπαιδευτής στο Ναυτικό Κέντρο Ειδικών Πολεμικών Επιχειρήσεων στη Καλιφόρνια. Πριν από αυτό είχε εργαστεί σε διάφορες ομάδες SEAL ως breacher (διαρρήκτης) και ως assaulter (επιτιθέμενος) έχοντας ενεργή συμμετοχή σε 64 πολεμικές ειδικές επιχειρήσεις. Βλέπετε τον κύριο Τσαντ Γουέιντ όπως είναι σήμερα στην επόμενη φωτογραφία.

Πηγή: YouTube.com/channel/UC66kXJCTDAucgbxLJ7L0hsw

Η πατέντα του ήταν κάτι πολύ απλό αλλά απίστευτα πρακτικό. Στο πλάι από τη ζώνη του έκοβε ένα ελαστικό ύφασμα και το περνούσε για να δημιουργήσει μία οριζόντια θήκη γενικής χρήσης. Όταν ανέφερε δημοσίως αυτή τη πατέντα του, έλαβε τόσα πολλά θετικά σχόλια που σήμερα το πουλάει ως προϊόν μέσω της εταιρίας Readyman.

Πηγή: Readyman.com

Το μεγάλο πλεονέκτημα της θήκης είναι ότι δεν εξέχει κάθετα της ζώνης και έτσι, δεν επηρεάζει καθόλου τη κίνηση. Επίσης, χάρη σε αυτό το πολύ απλό τρόπο μεταφοράς μπορεί κανείς να μεταφέρει κρυμμένα (καθώς μπορεί να τη φτιάξει σε οποιοδήποτε χρώμα) οτιδήποτε είναι σημαντικό να είναι άμεσα προσβάσιμο. Βλέπετε μερικά παραδείγματα στο παρακάτω διαφημιστικό βίντεο της εταιρίας Readyman.

Ο κύριος Τσαντ Γουέιντ κατασκεύασε αυτή τη πατέντα όταν έπρεπε να συμμετέχει σε ειδικές επιχειρήσεις με πολιτικά ρούχα, χωρίς εξοπλισμό μάχης. Ωστόσο, όπως ο καθένας μπορεί να δει η θήκη αυτή προσφέρει πολύ χαμηλό προφίλ και μοναδικό επίπεδο απόκρυψης χωρίς να θυσιάζει τη πρακτικότητα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αυτή η πατέντα είναι πλέον εμπορικό προϊόν τακτικού εξοπλισμού.

Πηγή: Imgrum.org/user/readymannetwork

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s