Χειμερινή Μπαλακλάβα CPGear

Η χειμερινή μπαλακλάβα της καναδικής εταιρίας CPGear εξοπλίζει εδώ και χρόνια τις δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων του Καναδά κατά το χειμερινό αγώνα και έχει κάποια αξιόλογα χαρακτηριστικά που θα δούμε σε μεγαλύτερο βάθος σε αυτό το άρθρο μας.

Πηγή: CPGear.com
Πηγή: CPGear.com

Με κόστος μόλις $15 δε θα περίμενε κανείς πολλά πράγματα αλλά αυτή λευκή μπαλακλάβα έχει ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που τη κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Είναι μία μπαλακλάβα λευκού χρώματος με διπλό ύφασμα. Από τη μία πλευρά είναι τύπου fleece και από την άλλη γυαλιστερό πολυεστερικό υλικό. Είναι πολύ φαρδιά ώστε να μπορεί να φέρεται επάνω από σκούφους, ακουστικά ασυρμάτου, κτλ. και έχει μεγάλο άνοιγμα για τα μάτια και τη μύτη για τον ίδιο λόγο.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο
Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Αυτή η κατασκευή κάνει τη μπαλακλάβα αυτή να έχει διπλή χρήση καθώς μπορεί να αναστραφεί ανάλογα τις ανάγκες. Τα δύο υφάσματα της έχουν διαφορά τόσο στη θερμότητα που συγκρατούν όσο και στην υφή τους (το ένα είναι γυαλιστερό ενώ το άλλο fleece). Χάρη σε αυτό το πολύ απλό χαρακτηριστικό, η μπαλακλάβα της καναδικής εταιρίας CPGear προσφέρει δύο επιλογές με μία απλή αναστροφή της. Βλέπετε τη διαφορά ανάμεσα στα δύο υλικά καλύτερα στην επόμενη φωτογραφία όπου το fleece φαίνεται στην επάνω πλευρά και το γυαλιστερό πολυεστερικό υλικό στη κάτω.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο
Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Όπως μπορείτε να διακρίνετε, οι ραφές είναι από τη πλευρά του πολυεστερικού υλικού, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη χρήση της και από τις δύο όψεις. Τέτοια απλά πράγματα κάνουν τη διαφορά σε τακτικό επίπεδο και για ακόμα μία φορά οι καναδικές εταιρίες μας δείχνουν έξυπνες λύσεις για χειμερινό εξοπλισμό.

Πηγή: CPGear.com
Πηγή: CPGear.com

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s